Veel gestelde vragen

Welke betaal opties zijn er?

Urns-Europe accepteert Ideal, Bankoverschrijving en PayPal.

Wij kiezen ervoor om de artikelen zo gunstig als mogelijk aan te bieden. Dat betekent dat wij ook geen onnodige kosten willen en mogen maken. Vooraf betalingen kunt u doen via  bankoverschrijving.

Betaling via bankoverschrijving?

Als u via een eigen bankoverschrijving betaalt ontvangt u na de bijschrijving hiervan op onze bankrekening ter bevestiging een e-mail.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen van de betaling, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we de betaling kunnen nagaan in ons systeem.

Moet ik een account aanmaken als ik iets bestel?

U kunt bestellingen plaatsen zonder dat u zich vooraf bij Urns-Europe dient te registreren. Indien u vaker bestellingen wenst te plaatsen dan is het handig als u zich registreert. U hoeft dan niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Wat zijn de levertijden?

De meeste artikelen zijn op voorraad aanwezig. Sommige artikelen hebben echter een levertijd. Om ongewenste wachttijden te voorkomen kunt u het best vooraf aan een bestelling vragen hoe snel het artikel bij u is. Een vraag stellen kan heel eenvoudig door te klikken op "Productdetails" en vervolgens door te klikken op "Stel een vraag over dit product".

U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.  Uw bestelling wordt met aangetekende pakketpost verstuurd.

Prijzen?

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Verzendkosten?

Betaalt u via Paypal of bankoverschrijving dan zijn de verzendkosten (t/m een gewicht van 10 kg) € 6,95 inclusief 21 %  BTW.